Kommande Google Maps-uppdatering kan visa parkeringssvårigheter

Kommande Google Maps-uppdatering kan visa parkeringssvårigheter

google maps iosHar du någonsin gått någonstans bara för att inse att parkering är en fullständig mardröm? Vi antar att du ibland kan förutse svårigheterna med att parkera, som att till exempel ett köpcentrum på helgen utan tvekan kommer att vara packat, eller kanske under lunchtid, eller kanske efter jobbet där människor kan gå till ett köpcentrum för att shoppa eller äta.

Men ibland kan det finnas händelser som du inte känner till, och i sådana fall kan parkering bli en mardröm. Den goda nyheten är att du snart kan använda Google Maps för att räkna ut det. Enligt en APK-nedbrytning av Android Police har de upptäckt några strängar av kod som antyder att Google Maps kan berätta om platsen du ska har parkering tillgänglig.

Nu kommer det faktiskt inte att påpekas för användare var de kan parkera, även om det skulle vara fantastiskt, men det kommer att bryta ner lättheten att parkera i “Easy”, “Medium” och “Limited”. Vi är inte säkra på hur detta kommer att fungera, som om detta kommer att vara dynamiskt i den meningen att det kommer att uppdateras och förändras beroende på tid på dagen.

Eller kanske, som Android Police föreslår, kommer det att baseras på historisk information där det bara visar dig den allmänna lättheten att parkera i ett område bara för att ge användarna en grov uppfattning om parkeringssituationen. Hur som helst antar vi att vi måste vänta på att uppdateringen rullar ut för att få en bättre uppfattning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om appar, Google och Google Maps.