Kommande Steam-försäljningsdatum – När är nästa Steam-försäljning?

Upcoming Steam Sale Dates

Med den till synes oändliga mängden roliga spel att spela på Steam kan det ibland vara svårt att bestämma vilka som ska köpas.

Lyckligtvis, om du har tålamod för det, finns det en otrolig strategi som du kan använda för att få dina favoritspel och spara en massa pengar samtidigt: Ångförsäljning!

Det finns alltid något som säljs på Steam, men de bästa tiderna att titta är under Steams vanliga försäljning.

Dessa försäljningar är relativt förplanerade under hela året, men de är aldrig säkra heller – tidigare har Steam hoppat över eller lagt till ny försäljning utan föregående meddelande.

Som sådan är det alltid bra att vara på tårna!

När är nästa ångförsäljning?

Tidigare har Steam haft en vårförsäljning ganska pålitligt. Men i år 2020 ändrade Valve det genom att erbjuda en nyårsförsäljning i slutet av januari. Sedan var det ett Spring Sale-evenemang, ett Summer Sale-evenemang och nu kommer Halloween-försäljningen till och med att komma på 29 oktober 2020.

Steams årliga försäljningsschema

Steams årliga försäljningsschema

Det finns ingen garanti för att Steam kommer att hålla samma försäljning från år till år, men de är vanligtvis rimligt förutsägbara. Medan vi rekommenderar att du håller en välsorterad önskelista över spel för när de säljs och återgår till Steam regelbundet, borde du kunna spara en hel del pengar genom att bara vara medveten om detta schema.

För det mesta är Steams sommarförsäljning och vinterförsäljning de mest förutsägbara, och de gör dessa ganska förutsägbart varje år. Som sagt händer sommarförsäljningen vanligtvis runt juni eller juli, och vinterförsäljningen sker vanligtvis runt jul.

Emellertid gör Steam ibland andra försäljningar utöver dem också. Även om sommar- och vinterförsäljningen vanligtvis är den största (och med de djupaste prissänkningarna också) betyder det inte att du heller ska hoppa över deras mindre försäljning.

Hela listan över Steams mest tillförlitliga årliga försäljning är följande:

Vårförsäljning: Om Steam erbjuder en vårförsäljning är det vanligtvis den första betydande försäljningen som börjar året. Påfallande var det frånvarande förra året 2019. Det hålls vanligtvis i mitten av maj.

Sommarrea: Steams stora sommarförsäljning sker mitt på året – vanligtvis i juni eller juli. Det varar vanligtvis cirka två veckor.

Halloween-försäljning: Ibland beslutar Steam att kasta en mindre Halloween-försäljning i oktober månad. Detta är en av Steams kortare försäljningar, som vanligtvis varar mindre än en vecka.

Höstförsäljning (eller Black Friday-försäljning): Precis som de flesta andra återförsäljare runt Thanksgiving har Steam en Black Friday-försäljning ganska regelbundet. Denna försäljning varar vanligtvis ungefär en vecka och omfattar både Black Friday och Cyber ​​Monday.

Vintersäljning: Steams vinterförsäljning varar vanligtvis cirka två veckor och börjar strax före jul. Liksom sommarförsäljningen varar den vanligtvis i ungefär två veckor.

Cracking Steams försäljningsstrategi

Cracking Steams försäljningsstrategi

Det finns flera saker du kan göra för att få ut det mesta av Steams roterande försäljningsmodell. Det handlar inte bara om att hålla ett öga på försäljningen, även om det verkligen spelar en roll. Hemligheten är att använda flera strategier tillsammans – vi pratade kort om detta tidigare i den här artikeln.

Det första du bör göra är att hålla en uppdaterad önskelista. Steams önskelista-funktion är oerhört hjälpsam för att häva spel när de säljs, eftersom Steam skickar ett e-postmeddelande när något på din önskelista får en prissänkning. Som sådan är din bästa strategi som standard att hålla alla spel du vill köpa på din önskelista.

Naturligtvis är det näst mest uppenbara att göra att checka in på Steam ofta. Även om detta inte nödvändigtvis är det bästa alternativet för alla, för dem som använder sin dator varje dag, är det inte så svårt att kolla Steam-hemsidan varje dag, speciellt eftersom du kan programmera klienten att starta när din dator gör det.

Att checka in på Steam är det enda sättet att veta säkert när en försäljning pågår eftersom Steam inte meddelar användarna på förhand. Om du inte kan checka in på Steam relativt ofta är det näst bästa att checka in på dagar då en försäljning sannolikt kommer att ske.

Kom också ihåg att bara för att ett Steam-spel säljs betyder det inte att det är till det lägsta priset. Sommarrea och vintersäljning kommer vanligtvis med de största fynden, så om du bara ska dra nytta av två försäljningar är det de du inte får missa!

Om du ser ett spel du vill börja säljas under året, kom ihåg att dess pris kan sänkas ytterligare längre fram på året också. Ju längre du väntar efter att ett spel kommer ut, desto lägre kan priset sjunka. Du kan sluta dra nytta av ett paket med ett fantastiskt inkluderat värde också.