Kropp upptäckt i Apples huvudkontor

Apple ryktas för att påbörja AR-glasproduktion i år

Apple-sign-logo110712125041Enligt flera nyhetsrapporter verkar det som om en kropp har upptäckts i ett konferensrum på Apples huvudkontor i Cupertino tidigare på morgonen. Kroppen i fråga är en man som har identifierats som en Apple-anställd, men utöver det förblir detaljerna om vad som exakt hände lite knappa.

Men folk på TMZ har lyckats få tag på vad som verkar vara en ljudinspelning av händelsen. Enligt inspelningen, som låter som om det ägde rum efter att kroppen upptäcktes, lät det som att säkerhet ledsagade en skadad kvinnlig anställd från byggnaden.

Inspelningen tycktes också indikera att en pistol kan ha varit inblandad, men hittills har sheriffens avdelning märkt det som en ”isolerad incident”. Tyvärr har denna påstådda inspelning inte bekräftats av sheriffens avdelning, så det är oklart hur exakt det kan vara, så ta det med ett saltkorn för tillfället.

San Jose Mercury News rapporterade att sheriffavdelningen i Santa Clara County kallades till Apples huvudkontor när ett nödsamtal ringde klockan 8:35 och när de kom fram fann de mannen död. Enligt en talesman för Sheriff’s Department, “Jag kan inte bekräfta någon information angående ett sätt eller dödsorsak eller några vapen.”

Arkiverad i Apple> Allmänt. Läs mer om Legal.