Kvinnan stjäl babyhjort för att ta en selfie

Kvinnan stjäl babyhjort för att ta en selfie

baby-hjort-selfie
Människor kommer att göra stora ansträngningar för att ta den perfekta selfien i vissa fall som har inneburit ett ganska tragiskt slut, den här gången är det inte ett tragiskt slut för en människa utan för en fawn eller babyhjort. En kvinna i Michigan stal fawns från skogen och förde dem hem inte bara för att uppfostra dem som husdjur utan också för att ta massor av selfies med dem.

Karen Hofstetter, från Montcalm County, Michigan, stal fyra fawns från skogen som beslagtogs från hennes hem tillbaka i maj. En av dem har redan återlämnats till naturen medan två fortfarande rehabiliteras. Tyvärr dog en av bristerna på väg till rehabiliteringscentret.

Du kanske tror att hon omedelbart skulle ha ångrat sitt beslut men det kunde inte vara längre ifrån sanningen. Hon försvarade inte bara sina handlingar utan hon inledde också en tirad mot Department of Natural Resources i Michigan. I ett nu borttaget Facebook-inlägg skrev hon: ”Montcalm DNR är en bit av (expletive),” och tillade att ”Alla djur jag ser från idag till den dag jag äntligen (expletive) dör kommer jag att döda. Knäppande halsar (expletive). #orange är det nya svarta”

Hofstetter bad så småningom om ursäkt för utbrottet och sa att hon faktiskt inte har dödat ett djur i sitt liv och säger att hon är ledsen att hon skrev om det. Hon har anklagats för fyra räkenskaper för att ha tagit ett skyddat djur från naturen, varje övertygelse har en böter på upp till 1 000 dollar men hon slog en överenskommelse som sänker böterna till 575 dollar.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Selfies. Källa: thedodo