Lägg till Haptic Feedback till fler delar av iOS med Rose Tweak

Lägg till Haptic Feedback till fler delar av iOS med Rose Tweak

Den nyligen släppta Rose tweak är den ultimata taptiska motorjusteringen för jailbroken iPhones. Denna tweak gör det möjligt för användare att inte bara ändra styrkan i de taptiska återkopplingarna som deras enhet ger, men också låta dem lägga till haptisk feedback till funktioner som inte stöder det som standard.

Om du äger en iPhone med en taptisk motor skulle du veta hur tillfredsställande iPhones taptiska återkopplingar är. Tyvärr har Apple använt den taptiska återkopplingen på iPhone mycket konservativt och många anser att iOS borde dra bättre nytta av den taptiska motorn i våra enheter när användaren utför olika uppgifter.

Med hjälp av Rose tweak kan du ändra den taptiska motorns styrka från lätt, medium, tung, mjuk och stel. Tweak stöder också iPhone 6s och 6s Plus Haptic-motor och låter användare välja styrka mellan lätt, medium och stark.

Med Rose tweak kan du lägga till nya haptiska återkopplingar till olika iOS-områden inklusive hemskärm, låsskärm, hårdvaruknappar, statusändringar, kontrollcenter, applikationer och mer. Du kan också lägga till undantag om du vill inaktivera haptiska återkopplingar i vissa delar av iOS.

Undrar du vilka åtgärder som stöds av Rose-tweak? Listan är ganska omfattande. I Music-appen kan du till exempel lägga till haptisk återkoppling till musikkontrollknappar, volymreglage, tidsreglage, sångcell, airplay-knapp och mer.

Du kan konfigurera vilken del av iOS eller en app du vill ha feedback genom att manuellt aktivera eller inaktivera den. Så om du inte vill få haptisk feedback när du utför en viss åtgärd kan du helt enkelt stänga av den.

Rose tweak för jailbroken iPhones är tillgänglig under utvecklarens repo (https://repo.litten.love) gratis. Det fungerar med iOS 14 och iOS 13.