Längre tweets kan komma den 19 september

Twitter Will Bring Back Its Verification Program Next Year

Twitter-logotypTillbaka i maj meddelade Twitter att de skulle göra några ändringar i sin plattform där de skulle utöka tecknet på 140 tecken. Twitters 140 teckenbegränsning är typ av plattformens varumärke, men vi antar att de tror att användarna har mer att säga så istället för att dela upp det i flera tweets, varför inte bara utöka teckenbegränsningen, eller hur?

Det var oklart när den här nya funktionen skulle lanseras, men en ny rapport från The Verge har kopplat datumet för den 19 september, vilket i princip är nästa måndag. De fick veta detta datum från två källor, även om publikationen konstaterar att detta kan förändras så gör inte dina förhoppningar ännu.

Om du inte känner till den kommande förändringen är 140 teckengränsen i princip fortfarande på plats. Användare som bifogar media som bildfiler, videor och omröstningar kommer emellertid inte att ha dessa bilagor räknas mot teckenbegränsningen. Användare kommer också att kunna citera andra tweets utan att det också räknas mot gränsen, så i huvudsak kommer användarna att få lite mer andningsrum när det gäller att komponera sina tankar.

Vi måste säga att även om 140 teckengränsen ser begränsande ut, hjälper det att göra inlägg av användare mer kortfattade vilket är något vi uppskattar, kontra att behöva läsa en textvägg. Ta det i alla fall med ett saltkorn men vi håller ögonen öppna för förändringarna.

Arkiverat i Allmänt> Rykten. Läs mer om Twitter.