Last Dark Souls 3 DLC avslöjad

Dark Souls 3 Had The Biggest Launch In Series History

Bandai Namco avslöjade idag den sista Dark Souls 3 DLC med titeln The Ringed City. Detta kommer att bli den sista nedladdningsbara innehållsexpansionen för denna populära titel som råkar vara det snabbast sålda spelet i Bandai Namco America’s historia. Det nya äventyret kommer att få spelare att jaga efter Slave Knight Gael till världens ände, bokstavligen, när han går på jakt efter att söka efter Dark Soul of Humanity.

Spelare kommer att ta sig till den sagolika Ringed City i denna DLC där de kommer att möta forntida djur, utforska en ny karaktär av karaktärer som rusar på kanten av galenskap, nya vapen, magi, rustning och en förlorad stad som är fylld med nya fasor för spelare att erövra.

“Dark Souls 3: The Ringed City ger spelare tå-till-klo mot massiva odjur i en snodd härkomst i tarmarna i världens ände”, säger Jason Enos, chef för Brand och Latinamerikansk marknadsföring för Bandai Namco och tillade att utvecklaren From Software har skapat visuellt arresterande miljöer som väcker en “känsla av förstörd skönhet och nagelbitande möten.”

Den sista Dark Souls 3 DLC kommer att släppas för PlayStation 4, Xbox One och PC den 28 mars 2017. Det kommer att kosta $ 14,99. Spelare kan välja att köpa säsongskortet som inkluderar denna DLC och den för närvarande tillgängliga Ashes of Ariandel DLC båda för $ 24,99.

Arkiverat i spel. Läs mer om Bandai Namco och Dark Souls 3.