LastPass synkroniserar nu lösenord gratis över enheter

LastPass ser 50% ökad användning sedan iOS 12

lastpass-sync-fri
Om du har tänkt börja använda en lösenordshanterare kanske du vill kolla in LastPass. Det är redan en av de mest använda lösenordshanterarna och idag meddelade teamet att det gör en avgörande funktion gratis för alla användare. Från och med idag kan användare använda LastPass på vilken enhet som helst. Det synkroniseras automatiskt sina lösenord över smartphones, surfplattor och datorer gratis. Allt som sparas i LastPass på en enhet är direkt tillgängligt för användning på en annan.

Teamet säger att lanseringen av denna funktion gratis är en del av dess mål att se till att människor överallt följer goda lösenordsvaner. Det står att ha en lösenordshanterare som går dit användarna går, de har automatiskt en stark grund för att säkra och ta kontroll över sin online-identitet.

LastPass betjänar redan tiotals miljoner användare över hela världen och de kommer verkligen att uppskatta att ha möjligheten att få sina lösenord synkroniserade över enheter utan att de behöver oroa sig för någonting. Det gör att du loggar in på webbplatser och tjänster, särskilt när du hoppar mellan enheter.

LastPass fortsätter att arbeta med sitt uppdrag att vara det sista lösenordet som användarna behöver veta, och det står att det kanske i framtiden till och med kan eliminera sitt eget huvudlösenord så att användarna inte behöver komma ihåg ett lösenord alls. “När språnget kommer kommer vi att vara där för att ta itu med nästa generation av säkerhetsutmaningar”, står det.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om LastPass. Källa: blog.lastpass