LeEco US-lansering bekräftad för nästa månad

LeEco US-lansering bekräftad för nästa månad

leeco-us-lansering
LeEco är ett av de snabbast växande företagen i Kina och nu siktar det på USA. Företaget har bekräftat att det kommer att formellt lanseras i USA nästa månad, det har till och med skickat ut inbjudningar till pressen så att det kan dela med sig av sin vision för LeEco-varumärket i USA Om du inte är medveten om vad LeEco gör , det gör allt från TV-apparater till elbilar.

Med tanke på att det gör så många saker kallas LeEco ofta i media som Google of China. Det handlar också om att göra smartphones som har fantastiska specifikationer och råkar vara mycket aggressivt prissatta för att konkurrera med marknadskonkurrenter. Det är en strategi som vi har sett Xiaomi använda ofta och det har också betalat utdelning för det företaget.

LeEcos produkter är inte riktigt tillgängliga i USA, åtminstone inte officiellt, men lanseringen i USA tyder på att kunder i landet snart kan få mycket av sina produkter. Företaget förvärvade nyligen det populära TV-företaget Vizio och det kommer säkert att använda det varumärket för att hitta fot på den amerikanska marknaden.

Företaget samlade nyligen 1,08 miljarder dollar för att utveckla en elektrisk sportbil och det är bara en av de intressanta saker det jobbar med. Vi får reda på mer om LeEcos planer för denna marknad vid dess evenemang som äger rum i San Francisco, Kalifornien den 19 oktober.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Leeco.