Lifepack är ryggsäcken för den moderna tekniker

Lifepack är ryggsäcken för den moderna tekniker

Ryggsäckar är en krona ett dussin och du kan hämta en för $ 50, eller så kan du välja att spendera $ 200 för något bättre. Självklart har funktioner också betydelse, som om det har ett vadderat fack för bärbara datorer / elektronik, materialets hållbarhet, låssystemet och om det är säkert från fickor, etc.

Nu om du anser dig själv som en tekniker och du har många prylar med dig på språng, kanske du är intresserad av en ryggsäck som heter Lifepack. Detta är en baksida som kommer med en USB-laddning med solarbank med tillräckligt med juice för att driva iPhone 6s Plus 12 gånger, och dessutom fungerar laddaren också som Bluetooth-högtalare, vilket betyder att du har underhållning på dig vart du än går.

För att göra det laddas det via sol, vilket betyder att när du går runt laddas ditt batteri samtidigt. Den levereras också med säkerhetsfunktioner som ett integrerat lås och fyra dolda fack i väskan för att dölja saker som ditt pass, plånbok, telefon, kreditkort med mera. Den har också interna skyddande luftceller som hjälper dig att skydda din elektronik om du släpp påsen.

Nu är Lifepack ett Indiegogo-finansierat projekt som sedan dess har lyckats överträffa sitt ursprungliga mål. Om du vill förbeställa ryggsäcken kan du göra det genom att gå vidare till dess Indiegogo-sida där $ 169 kommer att få dig Lifepack när den släpps som har fästs i oktober senare i år.

Sparat i prylar> Allmänt. Läs mer om Crowdfunding, Indiegogo och Solar.