Logitech tillkännager Circle Safe Video Storage Plan

Logitech tillkännager Circle Safe Video Storage Plan

logitech-cirkelsäkerHelst skulle man kunna titta på en säkerhetskamera dygnet runt för att förhindra att något ogynnsamt händer. Men eftersom det skulle vara omöjligt, om du inte anställer en vakt, är det ibland det enda alternativet att granska dem ibland efter att en händelse har hänt. Beroende på ditt system eller vilken typ av plan du har kan du kanske eller inte ha lång tid att komma åt filmen.

De goda nyheterna för Logi Circle-ägare är att Logitech har meddelat en ny prenumerationsbaserad videolagringsplan som heter Circle Safe. Med abonnemangsplanen Circle Safe kommer användare att kunna lagra 31 dagars videofilmer i sina konton, vilket ger dem tillgång till det när de vill.

Användare kan också skapa Day Briefs där de kan skapa tidsinställda videor. Dessa dagbroschyrer kan anpassas ytterligare till specifika delar av dagen, så som Logitech föreslår, kan detta användas under specifika evenemang som en familjegrill, en födelsedagsfest och så vidare, som du sedan kan dela med vänner och / eller familj .

Enligt Logitech kostar Circle Safe-videolagringsplanen $ 9,99 per månad, men de som är intresserade kan få en gratis 31 dagars provperiod för att se om det är något de vill prenumerera på. Det finns olika andra planer om du är intresserad, som finns på Logitechs webbplats.

Arkiverat i Allmänt> Hem. Läs mer om IFA, IFA 2016, Logitech och webbkameror.