Logitechs SmartCar Mount har återställts för Android Auto

logitech_android_auto

logitech_android_autoOm det någonsin fanns ett ögonblick som skulle tillåta Googles Android Auto att dra sig före tävlingen, nämligen Apples CarPlay, skulle det vara nu. Som du kanske har hört meddelade Google att Android Auto inte längre behöver en ny bil eller ett stereoanlägg för att den ska fungera eftersom din smartphone själv kan fungera som dess gränssnitt.

För att köra den punkten hem har Google nyligen börjat sälja Logitech SmartCar-fästet på sin webbplats. Om du lär dig om detta för första gången tillkännagavs enheten tidigare i år som ZeroTouch och om något verkade det som en förhärligad bilmontering, men med Android Auto som nu stöds på smartphones verkar det som om ZeroTouch har hittade ett nytt liv, även om båda tillbehören kommer att finnas separat.

Fästena ansluts till din telefon via en magnethållare som är ansluten till din telefon. När magneterna kommer i kontakt startar det nya Android Auto-gränssnittet på enheten. Det betyder att användare inte behöver lura sig med att starta appar eftersom anslutning av fästen automatiserar det.

Det finns två versioner som erbjuds: en streckmonterad version som kostar $ 80 och sitter ovanpå bilens instrumentpanel, eller en ventilationsversion som kostar $ 60 som du kan använda för att hålla fast i ventilationsöppningarna på bilens luftkonditioneringsenhet.

Sparad i mobiltelefoner> Allmänt> Transport. Läs mer om Android Auto, Google och Logitech.