Lookout och Sprint lanserar Lookout Premium Safe Browsing för att skydda din Android-telefon från bedrägerier

Lookout Premium

Lookout PremiumFler och fler använder sina mobiltelefoner för att gå online, och medan hackare / bedragare / nätfiskare utnyttjar detta faktum och riktar sig mot den relativt oskyddade mobilsurfingvärlden. Även om alla dessa skadliga webbplatser kan undvikas med noggrann surfning, är inte alla utbildade eller medvetna om sådana problem. Lyckligtvis går inte allt hopp förlorat.

Lookout Mobile Security och Sprint har samarbetat för att lansera en ny produkt för att skydda Android-telefoner från skadliga webbplatser, nätfiske och nedladdningar. Appen kallas Lookout Premium och har en funktion som heter Safe Browsing som är utformad för att skydda användare från internetens faror. Det fungerar genom att automatiskt kontrollera varje webbadress som en användare besöker och varnar dem för eventuella nätfiskeförsök eller osäkra webbplatser.

Detta innebär att användare kan surfa säkert på nätet, skicka e-post, sms och bank från sina telefoner utan att behöva oroa sig för att bli lurad. De kan också klicka på länkar från Facebook, e-post, sms utan att behöva oroa sig. Och eftersom appen kommer att vara molnbaserad – kan användarna vara säkra på att webbadressdatabasen ständigt uppdateras utan att behöva oroa sig för att uppdatera appen.

Lookout Premium finns nu för 29,99 dollar per år eller 2,99 dollar per månad. En testversion finns också, och för personer som inte behöver säker surfning men vill ha ytterligare skydd på sina Android-enheter är Lookout gratis tillgängligt på Android Market.

Filed in Cellphones> Web. Läs mer om Android, skydd, säkerhet och sprint.