LulzSec hackad av TeaMp0isoN

LulzSec hacked

LulzSec hackat

Det ser ut som den ökända hackgruppen LulzSec, har blivit bäst av en annan hackinggrupp som heter TeaMp0isoN_, ledd av en 17-årig hackare. Uppenbarligen har LulzSecs senaste uppmaning till uppmärksamhet i media ruffat ett antal fjädrar i den underjordiska hackingsscenen. För att leverera vedergällning för att uppmärksamma samhället hackade TeaMp0isoN_ webbplatsen för en påstådd LulzSec-teammedlem och besegrade den med följande text:

RYCKANDE NYHETER: TEH LULZBOAT HAR OFFICIELLT SANKT MED 100S ANON-MEDLEMMAR OM BORD!

Oavsett hur många bots du samlar, oavsett hur mycket du ljuger för, oavsett hur mycket färdiga verktyg du använder, kommer du _NEVER_ att representera den verkliga hackingscenen, vi varnade dig, vi sa till dig att vi inte gör tomma hot , vi gav dig 48 timmar för att säkra dina ircs men du misslyckades med att göra det, istället lade du upp hash från offentliga forum och hävdade sedan att du doxade oss och skrattade åt det faktum att jag var 17 år gammal. sluta säga till dig själv att du är hackare, att sätta en ip i en irc är INTE hacking och använder inte färdiga verktyg och skript för att ta tag i databaser … du representerar inte anti-sec-rörelsen, du får inte hälsa underjordiska grupper som zf0 , ab, h0n0, el8 som din medlem “AnonSabu” gjorde, kommer du aldrig att vara ifrån den underjordiska scenen, om någon tror att du är underjordisk och faktiskt kan hacka har de ingen aning om vad som händer i den underjordiska scenen. oh och TeaMp0isoN Utgåva 2 kommer snart att exponera lulzsec-medlemmar (bilder, adresser, lösenord, ips, telefonnummer osv.). . . . inte så anonym längre är du? låter hoppas att du kan simma för att lulzboaten precis blev titanic’d

Förutom meddelandet fanns ett videoklipp av Celine Dion som sjöng ”My heart will go on” – temasången för filmen Titanic. Inlägget har sedan tagits bort, men du kan se en spegel av det här. TeaMp0isoN_s Twitter-konto anger också gruppens avsikter att avslöja personerna bakom teamet LulzSec i sin kommande tidning. Jag undrar vad LulzSecs nästa drag kommer att bli.

Filed in Web. Läs mer om Hacking och Lulzsec.