LulzSec hänger upp hatten

LulzSec

LulzSec

Hade tillräckligt med hela internet-hackadramat som pågått nyligen? Det ser ut som om dess dagar äntligen är över, åtminstone för LulzSec. Den ökända hackgruppen som var känd för att ta ner Sonys servrar, CIA-webbplatsen och släppa konfidentiella dokument som de stal från Arizona Department of Public Safety har meddelat att dess dagar är över.

I ett officiellt tillkännagivande som släpptes online nämner LulzSec att det idag – den 50: e dagen sedan de sex började “segla” på internet – markerar dagen för dess slutliga release. Gruppen har släppt en hel samling filer med namn som AOL interna data, AT&T interna data, Private Investigator Emails och mer. Tillsammans med den slutgiltiga utgåvan lämnade LulzSec också sitt sista avskedsmeddelande till allmänheten och önskade världens farväl.

De hoppas också att AntiSec-rörelsen fortsätter utan dem och tror att arbeta tillsammans är det enda sättet vi någonsin får “den kraft och frihet vi förtjänar.” Medan gruppen kommer att försvinna och försvinna är vi ganska säkra på att det inte är slutet på vägen för dess medlemmar – så länge de håller sig utom räckhåll från lagens långa arm. Läs det officiella uttalandet och gå hit om du är intresserad av att kolla in de filer som LulzSec släppte.

Filed in Web. Läs mer om Hacking, Lulzsec och Security.