Lyft kommer nu att låta användaren schemalägga resor i förväg

Lyft kommer nu att låta användaren schemalägga resor i förväg

lyft_schemaSaken med taxibilar är att du kan schemalägga dem i förväg, så säg att du åker till flygplatsen under rusningstid en viss dag och att du inte vill kämpa folkmassan för en taxi, du kan alltid ringa framåt och schemalägga en för den dagen. Tyvärr var samma tjänst inte tillgänglig på riddelningsföretag som Lyft eller Uber, åtminstone tills nu.

Enligt ett nyligen meddelat av Lyft verkar det som om användarna nu kan planera åkattraktioner i förväg. En talesman för företaget sa, ”Passagerare har bett oss om den här funktionen, så vi vill rulla ut den här för att ge ytterligare trygghet för våra användare när de har specifika resor som kommer upp – som till flygplatsen. Människor gillar säkerheten att veta att de redan har en planerad resa. ”

Lyft är inte det första riddelningsföretaget som erbjuder schemaläggning. Gett, en New York-baserad tjänst har redan erbjudit tjänsten till sina kunder, så i verkligheten skulle Lyft vara den andra som erbjuder en sådan tjänst. När det gäller Uber har det funnits rykten som tyder på att de åtminstone kan ha lekt med idén, men hittills har inget konkret materialiserats, men vad tycker ni? Är schemaläggning en funktion som du är nöjd med att ta sig till riddelningstjänster?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Apps och Lyft.