Lyft lanserar “Premier” -alternativ för dem som vill ha en klassare åktur

Lyft lanserar

lyft premierLåt oss säga att du har någonstans att komma dit du vill komma fram med stil. Kanske är det till ett datum där du vill imponera, eller kanske du är på väg till den senaste och hetaste klubben i stan och du vill inte dyka upp i en taxi. Nu finns det flera biltjänster man kan välja mellan, men om du är en Lyft-användare kanske du är intresserad av företagets senaste erbjudande.

Den senaste funktionen som Lyft erbjuder är Premier-funktionen. I princip istället för mer “vanliga” bilar som kommer att hämta dig, kommer du att hämtas i bilar som är avgjort mer lyxiga eller högre klass. “Lyft Premier lägger till lite lyx i din resa, när du vill. Du kommer att matchas med en avancerad sedan eller SUV som en BMW 5-serie, Audi A6, Lexus ES eller Cadillac Escalade på några minuter. ”

Som sagt, tyvärr för närvarande erbjuds Premier-funktionen i Lyft för närvarande endast på tre platser, som inkluderar New York, Los Angeles och Bay Area. Vi förväntar oss att när tiden går, kommer Lyft så småningom att utöka sitt Premier-erbjudande till andra städer i USA, men för tillfället, om du inte bor i något av dessa tre områden, antar vi att du skulle ha tur.

För att fira lanseringen av Lyft Premier har företaget meddelat att de kommer att erbjuda 20% rabatt på sina första 10 Premier-turer med LYFTPREMIER20 rabattkod.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Lyft.