Lyft och Gett nu ingår i Google Maps Ride Service-alternativ

Lyft och Gett nu ingår i Google Maps Ride Service-alternativ

lyft-gett-google-maps
Google Maps tillhandahåller användaralternativ för körning så att de enkelt kan boka en bil efter att de har sökt efter en rutt och nu vill vara på väg. Uber är redan där, och idag har företaget lagt till Lyft och Gett i alternativen för rittjänster i Google Maps. Båda partnerna kommer nu att vara tillgängliga för Google Maps-användare i USA.

Med tillägget av Lyft och Gett kommer Google Maps nu att visa alternativ från nio alternativ för körning i mer än 60 länder över hela världen. Detta gör det möjligt för användare att jämföra priser och bestämma vilken som är den billigaste och snabbaste åkturen som finns nära dem utan att behöva ladda ner separata appar och använda dem för att boka bilar.

Rittjänsterna i Google Maps visas tillsammans med vägbeskrivningar för körning, transitering och gångavstånd. Genom att trycka på den här ikonen visas uppskattningar av priset från alla stödtjänster på den specifika marknaden och olika typer av tjänster som erbjuds av varje partner kommer också att visas i Maps, som för Lyft-användare kommer också att se alternativ för Lyft Line.

Användare över hela USA börjar snart se Lyft i rittalternativ medan Gett’s tillgänglighet kommer att visas för användare i New York City.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google Maps och Lyft. Källa: maps.googleblog