MagC är en trådlös MacBook-laddare som ger Qi trådlös laddning till MacBooks

MagC är en trådlös MacBook-laddare som ger Qi trådlös laddning till MacBooks

Med Apples senaste iPhones som får trådlös laddningsfunktion förväntas den trådlösa laddningstekniken äntligen bli vanlig. Snart kommer du att se trådlösa laddare överallt som i hem, kaféer, flygplatser och mer. Medan smartphones går sladdlösa med funktionen Wireless Charging är det dags att vi får samma funktion på våra MacBooks.

Det visar sig att det redan finns en produkt som gör drömmen om att ladda din MacBook trådlöst. Produkten heter MagC och tillverkas av tillverkarna av TarDisk, ett externt minneskort som fördubblar lagringskapaciteten på din MacBook.

Med MagC kommer du att kunna ladda din MacBook genom att helt enkelt placera den på den. Det bästa med den här produkten är att du kan leva utan kablar. Du måste fästa Qi-laddningsadaptern under din MacBook och sedan sätta den på laddningsmattan, varefter den börjar ladda medan du använder den. Eftersom den använder Qi-tekniken är MagC också kompatibel med iPhone 8 och iPhone X, så du kommer också att kunna använda samma matta för att ladda din smartphone.

MagC Charger Wireless

MagC finns i två varianter, MagC Converse och MagC Surge. Converse-varianten kommer att behålla batteriet på din MacBook när den är igång och i användning, medan Surge-varianten som är mer användbar kommer att ladda enhetens batteri.

Den trådlösa laddaren är utrustad med Smart Sensing Charger-teknik som gör det möjligt att upptäcka när det finns en dator. Så laddningsplattan slås bara på när din MacBook är placerad på den och slösar inte energi när den inte är det. Den är också utrustad med magneter som hjälper dig att justera din MacBook på laddningsplattan precis på rätt sätt.

MagC Converse finns på Kickstarter för $ 169 medan MagC Surge-varianten kan vara din för $ 244. Om du skyndar dig kan du också dra nytta av Early Bird-rabatten, men de kommer inte att hålla länge. MagC trådlösa MacBook-laddare kommer att skickas till projektstöd i april 2018.