Magisto debuterar automatisk videoredigeringstjänst

Magisto debuterar automatisk videoredigeringstjänst

När du stöter på YouTube-videor är vi säkra på att det finns några amatörgjorda som ser otroligt professionella ut och du undrar förmodligen hur i hela världen gjorde de det? Så du piskar ut Windows Movie Maker eller iMovie i ett försök att återskapa något liknande, men det saknas bara något och du kan inte sätta fingret på det. Oroa dig inte mer eftersom Magisto precis har debuterat sin videoredigerings-tjänst och lanserar verktyget i offentlig beta idag!

Om du undrar vad Magisto är är det i grunden en molnbaserad videoredigeringsservice som i princip tar dina oredigerade bilder och förvandlar dem till kortfilmer som förmodligen är mer spännande. Nej, det finns inte människor som sitter i serverrum och väntar på att redigera dina videor åt dig, utan använder en egen teknik för att analysera dina bilder. Den använder ansiktsigenkänning till att börja med och är tydligen intelligent nog för att reda ut skillnaden mellan husdjur och människor.

Det kommer också att kunna skilja bakgrunder, objekt, beteenden och landskap, och sägs kunna känna igen “avsikten” med videon genom ljudet och bilderna i videofilen. Låter ganska fantastiskt men vi har ännu inte testat det. Om du är intresserad av att se om Magisto kan göra din indiefilm till något som är värt att göra det till Sundance Film Festival, gå vidare till Magistos webbplats för mer information.

Filed in Videos (web)> Web. Läs mer om moln, ansiktsigenkänning och tjänster.