Make-filer för skilsmässa efter fru tillbringar bröllopsnatt sms

dining-_texting_001

matsal-_texting_001Enligt en nyligen genomförd studie har det visat sig att sms i måltider faktiskt är mer acceptabelt än att kontrollera Facebook. Men det verkar som att detta inte nödvändigtvis gäller ens bröllopsnatt, som en nygift brud fick reda på efter att hennes man hade ansökt om skilsmässa efter att bruden hade tillbringat hela bröllopsnatten på sin telefon som sms till sina vänner.

En rapport från de saudiska medierna säger att paret förväntades fullborda sitt äktenskap och var på sitt hotellrum, men istället för att göra det var bruden på sin telefon och svarade på gratulationer från sina vänner och ignorerade helt hans försök att bli intim.

En släkting citerades säga, ”Brudgummen försökte komma närmare henne och mer intim, men han blev chockad när hon ignorerade honom och inte svarade på hans ord eller handling. När han frågade henne om hennes vänner var viktigare än han, svarade bruden att de var. ” Detta fick honom att bli arg och stormade ut där han sa att han ville avsluta deras äktenskap.

Det fanns försök från en lokal domstol att försöka få dem att lappa ihop saker, men enligt Gulf News verkar det som om deras ansträngningar var förgäves eftersom han inte skulle vika på sitt beslut.

Sparad i Mobiltelefoner> Allmänt. Läs mer om Legal.