Making a Murderer säsong 2 bekräftad av Netflix

Making a Murderer säsong 2 bekräftad av Netflix

skapa en mördare
Netflix släppte en riktig brottsdokumentärserie förra året som heter Making a Murderer och det blev snart en hit. Showen följde arresteringen, rättegången och den efterföljande övertygelsen av Steven Avery. Han kommer från Manitowoc County, Wisconsin och han befanns skyldig i mordet på den lokala fotografen Teresa Halbach. Netflix har bekräftat idag att det kommer att släppa Making a Murderer säsong 2 senare i år.

Avery kommer att fortsätta att vara föremål för denna Netflix originalserie. Den andra säsongen av Making a Murderer kommer att ge tittarna en glimt av hans hiss efter övertygelse och kommer också att innehålla input från Averys nya juridiska team.

Det här är den typ av show som tenderar att dela allmänheten och det är en av anledningarna till dess enorma popularitet. Den första säsongen argumenterade inte uttryckligen för Averys oskuld men han framställdes som en sympatisk karaktär som bara kunde ha varit på fel plats vid fel tidpunkt trots att bevisen pekade på det motsatta.

Allmänheten har svängt över denna övertygelse ända sedan serien sändes förra året men det har inte gjorts några grundläggande förändringar i Averys fall. Netflix har bara bekräftat idag att Making a Murderer säsong 2 kommer att släppas senare i år, det har inte bekräftat hur många avsnitt som kommer att vara under den kommande säsongen.

Det är inte över. @MakingAMurderer kommer tillbaka.

– Netflix USA (@netflix) 19 juli 2016

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om underhållning och Netflix.