Man attackerar Googles huvudkontor och hävdar att de spårade honom

Man attackerar Googles huvudkontor och hävdar att de spårade honom

google-kirklandDet säger sig självt att integriteten i dagens anslutna tid har blivit allt viktigare. Detta beror på att en snabb sökning på Google kan hämta information om dig själv som du inte trodde var där ute. Låt oss inte glömma att dagens appar och tjänster också tenderar att förlita sig mycket på din personliga information, som din plats, sökvanor, webbhistorik och så vidare.

För vissa av oss sluter vi fred med det faktum att det är kostnaden för att göra affärer så att säga, men för andra som den 30 år gamla Raul Murillo Diaz har han tagit saker till det yttersta. Enligt en rapport från Mercury News verkar det som att polisen har arresterat Diaz efter att han hade inlett en attack mot Googles huvudkontor.

Rapporten hävdar att Diaz tydligen hade skjutit ut Googles kontors änkor och kastat Molotov-cocktails mot en gatubil. Tydligen hävdade Diaz att Google hade spårat honom och tittat på honom. Han förde till och med tidskrifter som förmodligen redogjorde för de gånger han var säker på att han sågs.

Enligt rapporter visar det sig att Diaz kan ha varit bakom andra attacker på Googles huvudkontor. Det fanns inspelningar av säkerhetskameror av en man i en hoodie med en sprutpistol som polisen trodde innehöll brandfarlig vätska. Tack och lov verkar det som om det i rapporterna inte nämndes någon som skadades i processen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Google och sekretess.