Man of Steel Sequel är enligt uppgift under utveckling

Henry Cavill fortsätter enligt uppgift fortfarande sin roll som Superman

stålmanWarner Bros. släppte sin Superman-film “Man of Steel” redan 2013 med Henry Cavill i huvudrollen, men efter det har vi inte riktigt sett en fristående Superman-film sedan, om du inte vill räkna Cavills utseende i 2016: s Batman V Superman. Nu vet vi att DC har planer på massor av filmer, men det har inte nämnts någon uppföljare av Man of Steel, åtminstone tills nu.

Enligt en rapport från The Wrap har de lärt sig att Warner Bros. sätter Man of Steel-uppföljaren i aktiv utveckling. Men fans av Superman borde förmodligen inte förvänta sig att filmen släpps när som helst snart. Som vi sa har DC många planer för sina filmer, till exempel den kommande Justice League-filmen, Wonder Woman, den fristående Batman-filmen och fristående filmer för The Flash och Aquaman som har fästs för 2018.

Det betyder att när Man of Steel-filmen släpps tittar vi förmodligen på 2019 eller senare. Vem som kommer att styra uppföljaren, skriva manuset, producera eller spela huvudrollen i det återstår att se. Det är dock säkert att säga att om inte Warner Bros. planerar att starta om serien ser vi förmodligen på Cavills återkomst för att spela som Superman igen. Under tiden vem är upphetsad av detta?

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.