Man Robs Bank, flyr i en uber

Uber-föraren släppte passagerare på flygplatsen innan han åkte tillbaka för att råna deras hem

uber-car-service
Uber används av miljontals människor runt om i världen. Vissa använder den för att gå till jobbet, andra tar en tur till flygplatsen, faktum är att Uber har gjort det otroligt enkelt att hyra en resa från bekvämligheten med våra smartphones. Användare behöver inte nödvändigtvis en anledning att ringa en Uber, appen ber dig inte om en, vilket förmodligen varför en påstådd bankrånare trodde att det skulle vara en klok idé att fly från brottsplatsen i en Uber.

Weymouth-polisavdelningen skriver i ett Facebook-inlägg att en man påstås ha försökt råna Santander Bank i Weymouth, Massachusetts tidigare i veckan genom att skicka en anteckning till kassören och hävda att han hade en bomb på sig.

Den misstänkta, identifierad som Luis E. Mallett, krävde att kassören gav honom pengar. Han flydde till fots från banken och befanns ha hoppat i en Uber för att göra sin flykt. Polisen fick reda på att han kom in i en Uber från ett vittne som såg honom gå in i en Uber på väg till Brockton.

Den röda Nissan Altima, som var Malletts Uber-resa, greps av tjänstemän i trafiken och den misstänkte hittades i besittning av över $ 700 i kontanter, vilket var den summa pengar som hade stulits under rånet. Mallett anklagades för obeväpnat rån och falsk rapport i förhållande till placeringen av en explosiv anordning.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Uber.