Man tar selfie med valross, blir dödad av valross

walrus-selfie-drowned-man

valross-selfie-drunknade mannen

Människor har varit kända för att göra dumma saker för att ta selfies. De har orsakat skador på ovärderliga konstverk och en del har till och med skjutit sig själva när de försöker ta selfies med laddade vapen. Lägg till denna incident som nyligen ägde rum i Kina till listan. En man tog en selfie med en valross och samma valross dödade honom till slut.

Enligt lokala medierapporter åkte en man till Yeshanko Wildlife Zoo i Liaoning-provinsen där han tog en selfie med en valross. Han tog enligt uppgift också en video som han publicerade till WeChat medan han var där.

Efter att mannen hade tagit några selfies hade tydligen valrossen tillräckligt med det, så det tog mannen bakifrån och kastade honom i poolen. Mannen drunknade trots att en djurhållare som har arbetat med valrossen i ett decennium dök in för att rädda honom, men enligt rapporten drunknade djurparken också.

Det är oklart varför besökare skulle få denna nivå av tillgång till djur som kan väga upp till ett ton. I det här fallet har djurparken tagit ansvar och betalat cirka 137 000 dollar i ersättning till offrets familj. Det är oklart om en liknande ersättning också gavs djurparkens familj.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Selfies.