Man tillbringar 25 timmar rakt i virtuell verklighet, sätter ett världsrekord

Man tillbringar 25 timmar rakt i virtuell verklighet, sätter ett världsrekord

Vi har hört historier om hur länge vissa människor har spenderat videospel. Men om det skulle finnas världsrekord om hur länge man kan stanna i virtuell verklighet och spela spel, kan du gissa vad det antalet skulle vara? Det visar sig att antalet är 25 timmar i rad, nyligen satt av en viss Derek Westerman.

Enligt Westerman ville han sätta ett världsrekord för antalet timmar i virtuell verklighet. Guinness var redo för det och en av villkoren de ställde var att Westerman bara kunde försöka denna skiva med ett enda spel, som han valde att vara “Tilt Brush”, som i grunden är en virtuell verklighetsmålning.

Westerman säger, ”Jag ville välja något som gav mig mest frihet. Och att måla i 3D-utrymme i 25 timmar verkade som det bästa alternativet. ” Det här betyder också att han inte kunde ta av headsetet, annars skulle hans tid ta slut, vilket också innebar att han var tvungen att äta, dricka och till och med gå på toaletten i en hink.

Med tanke på att rörelsesjuka kan påverka användare som deltar i virtuell verklighet, kastade Westerman faktiskt upp på 17-timmarsmarkeringen, även om vi inte kan säga att vi skyller på honom. Med detta sagt är 25 timmar en mycket imponerande bedrift, även om vi inte är säkra på att Westerman efter det har planer på att återvända till virtual reality när som helst snart.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Virtual Reality (VR).