Mars-VR-upplevelsen landar på HTC Vive och PSVR imorgon

martian-vr-experience

martian-vr-upplevelse
The Martian var en av de bästa filmerna som släpptes 2015. Denna Ridley Scott-regisserade thriller är baserad på en bok och den fängslade miljontals människor över hela världen med historien om en astronaut som blir kvar på Mars när hans besättning evakuerar efter en otäck storm. Om du vill sätta dig in i de virtuella skorna till huvudpersonen Mark Watney, ta det bättre och skaffa dig HTC Vive eller PlayStation VR-headsetet om du inte redan har ett.

Martian VR Experience kommer att släppas för HTC Vive och PlayStation VR imorgon. Det är verkställande producerat av Ridley Scott och regisserad av Robert Stromberg från Maleficent berömmelse.

Det är en interaktiv virtuell verklighetsupplevelse som gör det möjligt för tittarna att komma in i Watneys skor i utvalda scener från filmen som den där han kör en Mars-rover och den andra där han flyger i noll tyngdkraft.

En tidig version av denna upplevelse visades tillbaka på Consumer Electronics Show 2016 samt på Sundance Film Festival. Det har nu släppts allmänt för alla som har ett av de ovan nämnda headseten. Det kostar 19,99 dollar, vilket är ungefär detsamma som vad andra VR-upplevelser kostar.

Du kommer att kunna få The Martian VR Experience från respektive innehållsbutiker för HTC Vive och PlayStation VR.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om HTC Vive, Playstation VR och Virtual Reality (VR). Källa: theverge