Marvel intresserad av en fristående “Black Widow” -film

Marvel utvecklar enligt uppgift fristående

svart änka förundrasOm du inte faktiskt har läst serierna är chansen att vi har sett i filmerna om Black Widow-karaktären som Scarlett Johansson skildrade lämnade oss med många frågor. Visst, det fanns lite flashbacks i Avengers: Age of Ultron, men vi är säkra på att många filmbesökare skulle älska att veta mer om mördaren-cum-superhjälten, eller hur?

Den goda nyheten är att om du är för lat för att läsa om Black Widow i serierna kanske du kan förvänta dig en film med karaktären i framtiden. Enligt en intervju med Deadline nyligen med Marvel Studios president Kevin Feige har han avslöjat att de är mycket intresserade av att ge Black Widow en egen film.

Enligt Feige, ”Av de karaktärer som du just nämnde skulle jag säga att den kreativa och känslomässiga som vi mest förbinder oss att göra är Black Widow. Vi tycker att hon är en fantastisk karaktär. Vi tycker att Scarlett Johanssons skildring av henne är fantastisk. Hon är en ledande hämnare och har fantastiska historier i sin egen rätt att berätta att vi tycker att det skulle vara kul att bli en fristående franchise. ”

Johansson har tidigare också uttryckt sitt intresse för att ha sin egen film, med sina skådespelare som Robert Downey Jr. och Clark Gregg som uttrycker sitt stöd. Med detta sagt med så många Marvel-filmer som planeras för de närmaste åren, tror vi att det kan ta ett tag innan Black Widow-filmen faktiskt kommer att hända.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.