Marvel Siktar På Harry Potter Format Med Spider-Man Sequels

Marvel Siktar På Harry Potter Format Med Spider-Man Sequels

SpindelmannenSpider-Man-filmfranchisen har startats om flera gånger, men det verkar som att Marvel är ganska säker på att den senaste kan vara det, för under San Diego Comic-Con uttalade Marvel Studios president Kevin Feige att han ville ha en utveckling till Spider -Manuppföljare som liknar hur Harry Potter-filmerna utvecklades.

Enligt Feige, ”Ska vi kunna tjäna mer efter det? Säker. Det här är andra året, är det nästa juniorår? Är nästa nästa år? Finns det en sommaruppehåll mellan var och en av dem? Jag vet inte vad, men det var på något sätt hur vi gör en resa för Peter som inte är olik för vad studenterna i Hogwarts skulle gå igenom vart och ett av deras år, vilket var en av de tidiga idéerna vi hade för filmerna. ”

I grund och botten istället för att varje uppföljare har Spider-Man inför en ny fiende, låter det som Feige vill att just denna Spider-Man ska växa och utvecklas genom sitt liv och förhoppningsvis uppnå samma nivå av filmframgång som Harry Potter gjorde. Spider-Man själv är ganska känd som en seriefranchise, så detta skulle utan tvekan ta saker till nästa nivå.

Tom Hollands Spider-Man uppträdde i Captain America: Civil War och många har berömt hans skildring av Spider-Man. Comic-Con-deltagare behandlades också på ett klipp av den kommande Spider-Man som också fick ganska positiva svar, så här hoppas att tredje gången är charmen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel and Movies.