Marvels Iron Fist släpps på Netflix den 17 mars 2017

Netflix dödar järnhand efter två säsonger

netflix-järn-näveMed Marvel’s Luke Cage som redan släppts på Netflix antar vi att det som finns kvar är Iron Fist som kommer att runda upp The Defenders. Så frågan är när kommer Iron Fist att släppas ut på Netflix? För de som undrar, undrar inte mer eftersom Netflix officiellt har avslöjat sitt släppdatum den 17 mars 2017.

Vi måste säga att vi är ganska glada att se vad Iron Fist kommer att kunna ta med till bordet, särskilt eftersom karaktären är något av en kampsportartist, vilket förhoppningsvis skulle resultera i några ganska episka slagsmål som vi såg i Daredevil ( Jessica Jones och Luke Cage verkar handla mer om rå kraft än finess, tror vi).

Det har uppstått lite väsen över det faktum att Iron Fist porträtteras av en västerlänning, men för att vara rättvis är det vem karaktären alltid baserades på sedan dess uppfattning, så att ändra det till en asiatisk karaktär skulle förmodligen inte t gör mycket mening och skulle förvirra fans av serien.

Det kommer att spela Finn Jones, som för de okända var på Game of Thrones där han dog ganska oseremoniellt, och det kommer också att se återkomsten av Carrie-Anne Moss som kommer att återuppta sin roll som Jeryn “Jeri” Hogarth, som i grunden är kvinnan anta Jeryn Hogarth, en manlig karaktär med samma roll i serierna som Moss karaktär på showen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.