Marvel’s Luke Cage bekräftade Netflix den 30 september med New Teaser

Ny Luke Cage Trailer släppt av Netflix

Tidigare i år avslöjade skådespelaren Mike Colter att Netflix-serien för Marvel’s Luke Cage skulle anlända den 30 september. Bara om du behövde extra bekräftelse, under San Diego Comic-Con, bekräftades det att showen verkligen skulle lanseras i slutet av september.

Precis som med alla Netflix-utgåvor kommer Luke Cage att släppas i sin helhet, vilket innebär att du får binge watch hela säsongen över helgen om du vill. Enligt showens blurb, ”Efter att ett saboterat experiment lämnat honom med superstyrka och okrossbar hud, blir Luke Cage (Mike Colter) en flykting som försöker bygga upp sitt liv i dagens Harlem, New York City. Men snart dras han ut ur skuggorna och måste kämpa för sin stadskärna – tvingar honom att konfrontera ett förflutet han försökt begrava. ”

Luke Cage blir den tredje showen i The Defenders-serien som hittills inkluderar Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist. Iron Fist har ännu inte släppts, men när det väl släppts kan vi bara föreställa oss att det är när The Defenders-showen kommer att lanseras. Under tiden har vi hört att Jessica Jones har förnyats för en andra säsong, och när det gäller Daredevil är juryn fortfarande ute efter det. Under tiden kan du njuta av den nyligen släppta teasern för Luke Cage i videon ovan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.