Marvel’s Luke Cage kommer att få en andra säsong på Netflix

Marvel's Luke Cage avbruten av Netflix

Alltid framåt. #LukeCage pic.twitter.com/4pnu52KFKr

– Luke Cage (@LukeCage) 4 december 2016

Hittills är Netflix och Marvel tre mot tre när det gäller deras TV-program. Daredevil var en rungande framgång tillsammans med Jessica Jones och Luke Cage. Det är därför det inte riktigt är en överraskning att höra att Luke Cage kommer att få sin andra säsong, vilket bekräftas av det officiella Luke Cage Twitter-kontot.

Det nämns dock inte vad handlingen kommer att bli och när den andra säsongen kommer att ha premiär, och med tanke på att Netflix har sin tallrik full med de andra Marvel-tv-serierna, tror vi att fans av Luke Cage kan vänta. Vad menar vi med detta? I grund och botten under 2017 kommer vi att släppa Iron Fist. Det har också bekräftats att Punisher kommer att släppas 2017, plus The Defenders mini-serie att ta hänsyn till.

Låt oss inte glömma att Daredevil har förnyats för en tredje säsong och Jessica Jones säsong 2 har också bekräftats. Detta innebär i grunden att det finns minst fem Marvel-tv-program på Netflix som ännu inte har debuterat före den andra säsongen av Luke Cage. Netflix har sagt tidigare i år att de vill släppa sina Marvel-show snabbare, så kanske istället för att få 2 nya Marvel-show om året kan vi titta på 3, vilket definitivt kommer att minska eftersläpningen.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Marvel och Netflix.