‘Marvels The Inhumans’ TV-serie tillkännagavs, kommer att debutera i IMAX

'Marvels The Inhumans' TV-serie tillkännagavs, kommer att debutera i IMAX

de mänskligaMan trodde tidigare att vi skulle få en ”Inhumans ‘film från Marvel, men ända sedan det ursprungliga släppdatumet skrotades undrade många om dess öde. Men för de som undrar, undrar inte mer för det verkar som om Inhumans kommer att göra sin lilla skärmdebut som en ny ABC TV-serie.

Dubbade “Marvel’s The Inhumans”, live-action-TV-serien förväntas debutera 2017, och för första gången någonsin verkar det som om de första två episoderna av serien kommer att filmas speciellt för IMAX, vilket innebär att du kommer att kunna få säsongens början på den stora skärmen, även om de återstående avsnitten kommer att vara för vanlig TV.

För dem som följer serierna och Marvel’s Agents of SHIELD TV-serier är du förmodligen medveten om existensen av The Inhumans. Men det verkar som att den nya serien inte kommer att bli en spin-off av den aktuella showen och kommer att bli helt helt ny, även om exakt vad detta betyder för Agents of SHIELD återstår att se, om inte Marvel beslutar att det kanske inte är värt att förnya det för en femte säsong som skulle vara lite synd.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Imax och Marvel.