Mass Effect Theme Park Ride Set att öppna 18 maj

Mass Effect Theme Park Ride Set att öppna 18 maj

Förra året rapporterade vi att man arbetade med en temapark Mass Effect. Om du är ett fan av franchisen kan vi bara föreställa oss hur spännande detta prospekt måste betyda för dig. Den goda nyheten är att du inte kommer att behöva vänta mycket längre eftersom en tweet av Kaliforniens stora Amerika har bekräftat att temaparken öppnar den 18 maj.

Dubbed New Earth, detta kommer att bli en 4D-nöjesresa. För dem som inte känner till 4D-turer eller filmer, i princip förutom att kunna se filmen, kommer du också att kunna känna filmen. Universal Studios har till exempel en 4D Shrek-tur där du kommer att känna vindstöt och vattenspray som är utformade för att öka filmupplevelsen.

Vissa åkattraktioner har till och med platser som skakar och rör sig för att sammanfalla med vad som visas på skärmen. Enligt tillkännagivandet från förra året kommer åkare att kunna klättra “Ombord rörelsebaserade sittplatser och [wearing] 3d glasögon, [while] live-artister kommer att kurera resan och interagera sömlöst med ‘nästa generations 3D-visuella’. ”

För dem som är intresserade av att kolla in resan har Kaliforniens Great America publicerat priserna på deras Season Pass. Det varierar i priser från så låga som $ 11,16 i 6 enkla betalningar; 14,50 USD i 6 enkla betalningar; eller $ 34 i 6 enkla betalningar, med fördelarna med varje nivå anges på sin webbplats.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Bioware och Mass Effect.