McDonald’s McTrax Placemat låter dig göra musik medan du äter

McDonald's McTrax Placemat låter dig göra musik medan du äter

Redan dagen innan smartphones och surfplattor skulle ett av sätten vi underhållit oss medan vi äter (om vi var ensamma) vara att ta med en bok att läsa. Dessa dagar ser du barn tappa bort på sina smartphones och surfplattor, titta på videor eller spela spel, och på grund av förändringen i underhållning har McDonalds kommit på ett nytt och nytt sätt att underhålla kunder.

Över i Nederländerna har McDonald’s lanserat en ny kampanj för en placemat som heter McTrax Placemat. Detta är en del av ett samarbete mellan snabbmatföretaget och reklambyrån TBWA Neboko där McTrax placemat tillåter kunder att skapa musik medan de äter.

Hur detta fungerar är att placemat har ledande bläck och kommer att kunna para ihop med din smartphone. De “knappar” som du trycker på på papperet kommer sedan att översättas till ljud på din telefon som du sedan kan använda för att skapa musik och beats medan du trycker bort, och eftersom det bara är papper behöver du inte oroa dig för att bli dyrt instrumentet smutsigt.

Det är en ganska fantastisk idé men tyvärr ser det inte ut som att den kommer att rullas ut till andra McDonalds-butiker runt om i världen, vilket är synd eftersom det ser ganska kul ut.

Arkiverat i Ljud> Allmänt. Läs mer om Mcdonalds and Music.