McDonald’s tillåter dig inte längre att se porr

Pokémon GOs frånvaro i Japan får McDonalds-aktier att stiga

mcdonalds-porr
Folk som gillar att titta på porr medan de nar sig på en Big Mac måste ta sin verksamhet någon annanstans eftersom McDonalds har ändrat sin offentliga Wi-Fi-policy. Det kommer inte längre att tillåta kunder att titta på porr via gratis Wi-Fi som erbjuds i sina restauranger, för att avskräcka sådana kunder, det kommer att använda filter på internetanslutningen så att allt pornografiskt innehåll inte kan nås via dess nätverk.

Internetsäkerhetsgruppen Enough Is Enough har uppmanat McDonalds att göra detta i över två år nu och Ronald har äntligen gett sig in. EIE: s agenda är att se till att barn hindras från att se mogen innehåll online. McDonald’s säger att det har beslutat att göra denna förändring för att hindra människor från att titta på porr i sina restauranger så att de kan skapa “en säker miljö.”

Wi-Fi-filtrering kommer så småningom att gå live på alla McDonads företagsägda platser i hela USA. Företaget säger att det redan har aktiverat Wi-Fi-filtrering på majoriteten av sina nästan 14 000 platser över hela landet.

Det är oklart huruvida denna policy gäller franchiserade platser. Det kan överlåtas till franchiseägarna att avgöra om de inte är emot tanken att göra det möjligt för människor att titta på porr i en restaurang.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Mcdonalds.