Med 3DResetApp Tweak kan du snabbt återställa alla appar direkt från dess ikon

3dresetapp tweak
3dresetapp tweak

Har du någonsin velat ha ett enkelt sätt att snabbt återställa en app som du laddat ner från App Store? Om ja, kommer du att älska den nya 3DResetApp tweak för jailbroken enheter.

3DResetApp-tweak gör det möjligt för jailbreak-användare att snabbt återställa alla App Store-appar på bara några få kranar. Användare kan länge trycka på en ikon för att avslöja snabbmenyn på startskärmen. I menyn hittar de alternativet ” Återställ app ”, som de kan trycka på för att återställa appens data.

När en app har återställts tas alla tillhörande användardata bort från din enhet och den fungerar som den gjorde när du laddade ner den från App Store för första gången. Till exempel bör dina konton loggas ut, appens cache ska vara tydlig etc.

3DResetApp är en användbar tweak som ökar användarnas liv. Och om du är någon som måste återställa iPhone-appar regelbundet, är det en trevlig liten tweak att ha installerat på din iOS-enhet.

Du kan ladda ner 3DResetApp tweak från BigBoss repo, där det finns som gratis nedladdning. Det fungerar med iOS 10 hela vägen upp till iOS 14.