Med Amazons Prime Now-tjänst kan du beställa en Hyundai-testkörning

Med Amazons Prime Now-tjänst kan du beställa en Hyundai-testkörning

amazon-prime-now-hyundai
Amazon Prime Now är nätbutikjättens leveransservice samma dag som skickar utvalda produkter till prenumeranter samma dag. Tjänsten finns live i flera städer över hela USA och idag erbjuder den en helt ny upplevelse som skiljer sig från konventionella inköp. Det tillåter kunder i städer som stöds att beställa en testkörning från Hyundai som en del av ett nytt program som heter ”Prime Now. Kör nu.”

Amazon Prime Now-användare kan enkelt boka en testkörning. De behöver inte besöka en återförsäljare, de behöver bara skjuta upp Amazon Prime Now och välja ett testkörningsfönster från 9 till 19. Detta gör att de enkelt kan schemalägga en provkörning som varar upp till 60 minuter.

En ”utbildad expert” tar Hyundai till kundens dörr vid den valda tiden och testkörningen börjar sedan. Om kunden blir tillräckligt intresserad av att köpa bilen, hjälper experten dem att hitta närmaste Hyundai-återförsäljare.

För närvarande är den enda bilen som ingår i detta program Hyundai Elantra 2017. Testkörningar är för närvarande begränsade till Los Angeles och Orange County. Programmet körs också under en begränsad tid och kommer att vara live den 27-28 augusti.

Huruvida detta kommer att övertyga Amazon att förvandla detta till en riktig funktion för Amazon Prime Now-prenumeranter återstår att se. Jag måste säga att det finns en viss charm att ha en bil som du är intresserad av att dra upp precis utanför din dörr så att du kan ta en testförare. Beats måste gå till återförsäljaren själv.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Amazon Prime Now. Källa: techcrunch