Med Apple Store-appen kan du nu köpa Apple Watch-tillbehör

CNBC-rapport 'Bekräftar' LTE Apple Watch i arbetet

apple-watch-2-performanceHar du någonsin känt dig att få ett nytt tillbehör till din Apple Watch på ett infall eller när du är på språng? Om du gjorde det kommer du vara glad att höra att Apple Store-appen har uppdaterats och nu tillåter användare att köpa Apple Watch-relaterade tillbehör från själva appen via favoritartiklar från ditt konto.

Om du inte visste kan du favoritartiklar på Apples webbplats eller Apple Store-appen. I grund och botten fungerar detta som en slags önskelista där du kan markera objekt som du vill få vid ett framtida datum. Med den här nya funktionen kan kunder nu lägga till Apple Watch-tillbehör till listan, men för närvarande är möjligheten att köpa favoritartiklar begränsad till tillbehör.

Det betyder att om du har favoriterat större biljettartiklar som en Mac-dator eller en iPhone, kommer du inte att kunna göra dessa köp ännu. Vi är inte säkra på varför Apple har gjort dessa begränsningar, men förmodligen är detta för att förhindra oavsiktliga köp som skulle ha gett dig tillbaka mycket pengar.

Betalningar kan göras med Apple Pay via Apple Watch som är autentiserad så länge klockan förblir på användarens handled och hudkontakt uppstår.

Arkiverad i Apple> Prylar> Allmänt. Läs mer om Apple Watch, Apps, Smartwatch och Wearable Tech.