Med Facebook Live nu kan du dölja kommentarer och reaktioner

Facebook Live används återigen för att sända mord live

facebook live landskapMed Facebook Live kan användare kommentera och reagera på livestreamar, som också kan ses av sändaren. I de flesta fall bryr sig inte programföretagen om kommentarerna och reaktionerna eftersom de låter dem veta vad tittarna tänker, eller låter dem svara på de frågor som tittarna kan ha under strömmen.

Ibland kan kommentarerna och reaktionerna vara lite störande, beroende på vad som är temat för sändningen. Före detta kunde programföretag inte riktigt göra något åt ​​det, åtminstone fram till nu där Facebook har gjort några ändringar som nu gör det möjligt för användare att blockera reaktioner och kommentarer från att visas i liveströmmar.

Förutom att blockera reaktioner och kommentarer kan sändare nu sända i helskärm och kan välja mellan liggande eller stående läge. Konstigt nog är detta alternativ för stående eller liggande endast för iOS eftersom Android-enheter först kommer att få liggande läge senare i sommar, men under tiden kommer båda plattformarna att kunna utnyttja helskärmsfunktionen. Streamers kan också strömma under längre tid, upp till 4 timmar per session.

Uppdateringen bör hitta sin väg till användare från och med idag, men Facebook kommer att rulla ut långsamt under de närmaste dagarna / veckorna, så om du inte ser det ännu, oroa dig inte eftersom det borde hitta sin väg till dig så småningom.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Facebook.