Med Twitch kan du nu dela 30 sekunders klipp från strömmar

Med Twitch kan du nu dela 30 sekunders klipp från strömmar

ryck klippTwitch-strömmar är fantastiska om du gillar att titta på människor som spelar genom videospel, men eftersom dessa tenderar att vara liveströmmar betyder det att sändarna inte kan vara lika beredda som någon som har förinspelat en video, vilket också betyder att det förmodligen finns många fall där strömmen inte är så spännande som den kunde vara.

Vi antar dock att du kan argumentera för att det är en av charmen med Twitch och livestreams, men hur som helst är den goda nyheten att om du alltid har velat dela de spännande ögonblicken med dina vänner, har Twitch meddelat ett sätt för dig att göra det i form av klipp. Med ett knapptryck kommer du att kunna dela 30 sekunders klipp av strömmen via dina sociala mediekanaler.

Hur detta fungerar är att funktionen påminner oss lite om Apples Live Photos där de tidigare 25 sekunderna av videon kommer att fångas och ytterligare 5 sekunder av videon efter att du har tryckt på knappen. Så om till exempel utsändaren hittar en påskägg under en ström, istället för att låta dina vänner sitta genom hela strömmen, kan du nu dela den delen av strömmen med dem.

Funktionen rullas för närvarande ut medan vi pratar, men om du inte ser det ännu, oroa dig inte eftersom Twitch säger att de förväntar sig att det kommer att finnas tillgängligt för alla användare under de kommande veckorna. Under tiden finns information om hur du använder funktionen här.

Arkiverat i Spel> Allmänt. Läs mer om Twitch.