Meddelande om portalfilm snart

Valves anställningswebbplats tips om nya spel och 'topphemliga' projekt

portal-nvidia-sköldTidigare i år bekräftades det att en portalfilm baserad på spelet är på gång. Men bortsett från bekräftelsen är inte mycket annat känt om det, men den goda nyheten är att vi snart kan få några detaljer tack vare filmregissören JJ Abrams som lovade någon form av tillkännagivande inom en snar framtid.

Abrams sa till IGN, “Vi har ett möte som kommer nästa vecka med Valve, vi är väldigt aktiva. Jag hoppas att det kommer att bli ett portalmeddelande ganska snart.” När det gäller huruvida filmen faktiskt kommer att bygga på de befintliga berättelserna i spelet verkade Abrams lite ovillig att ge bort detaljerna (inte förvånande).

Enligt Abrams, “Vi har några riktigt intressanta diskussioner med författare, varav många … när du sa att du gör en film eller visar en viss sak som är en känd mängd börjar du hitta människor som är rasande om dessa saker. Som någon som älskar att spela Half Life and Portal, vad är filmen för det här, det är otroligt när du pratar med någon som bara “får” det, det är som, herregud, det är verkligen fröet till det här fantastiska trädet du växer. ”

Portal är inte den enda filmen under utveckling eftersom det bekräftades att vi också kan förvänta oss en Half-Life-film, men det verkar som om Portal kanske kan vara längre i utvecklingen baserat på vad Abrams har sagt. Fortfarande inget ord om när vi kan förvänta oss att det släpps, men vi borde nog inte hålla andan.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer och portaler.