Micello: Mobila inomhuskartor

Micello: Mobila inomhuskartor

[DEMOFall 09] Micello är en databas med kartor över platser som köpcentra, högskolor, kongresscenter osv … som mobilanvändare kan utforska och få tillgång till användbar information medan de interagerar med varandra tack vare dess sociala nätverkskomponent. Det finns massor av platsbaserade tjänster som Google Latitude eller Loopt, ingen av dem har verkligen kommit in i byggnaderna med relevant information. Jag kan föreställa mig mycket bra hur den här applikationen kan ge både information och mycket relevant reklam till en super riktad och engagerad publik . För närvarande tillhandahåller appen endast kartor för 150 platser i vikområdet och användargränssnittet kan vara mer tilltalande, men konceptet kan utvecklas mycket bra med mer finansiering (för närvarande är det en “vänner och familj” -finansiering). Företaget planerar att inkludera temaparker, golfbanor, fitnesscenter, flygkrukor, museer. Micello finns tillgängligt på Apple AppStore och kommer att lanseras på BlackBerry, Android och WebOS de närmaste månaderna. www.micello.com

Micello kommer att demonstrera live på scenen under 8:30 – 11,10 på tisdagen den 22 september, live.ubergizmo.com.

Funktioner efter hoppet:

Micellos kronjuvel är en samling inomhuskartor på intressanta intressepunkter. Dessa kartor kan visas och återges på valfri ansluten enhet. Micellos mobilapp kan laddas ner från Apples AppStore. Några av de viktigaste funktionerna i applikationen är:

Det finns mer än 150 inomhuskartor över köpcentra och högskolor. I slutet av 2010 kommer över 5000 platser att finnas tillgängliga i stora storstadsområden i USA. Varje karta anpassas beroende på intressen, profil och användningshistorik. Micellos kraftfulla, taggbaserade sökfunktion kan hjälpa dig att hitta produkter, människor och evenemang inom samhällen. Användare kan hitta sina Facebook-, Twitter- och mobiltelefonbokvänner direkt på kartan över samhället.

Användare kan skriva berättelser, ge feedback och se vad andra säger om sevärdheterna.

Filed in Cellphones> Top Stories> Web. Läs mer om DEMO, Demofall, Demofall 09, GPS, Maps och Navigation.