Microsoft har en Xbox & Surface Back-To-School-kampanj

xbox surface bundle

xbox ytbuntOm du letar efter en ny konsol och en ny surfplatta har du tur eftersom Microsoft nyligen har lanserat ett skolprogram som täcker både Xbox One och Microsoft Surface Pro 4 eller Surface Book. Men med tanke på att det är ett skolpromo, betyder det att det bara är giltigt för studenter.

Så förutsatt att du är student, vad kan du förvänta dig? Vad du kan förvänta dig är en ganska söt affär. För ett pris av $ 878 verkar det som att eleverna kan välja mellan Surface Pro 4 eller Surface Book och få en Xbox One med ett gratis spel, även om dina val är Watch Dogs, Just Dance 2016 eller Just Dance: Disney Part 2.

Enligt Microsoft betyder detta att du kommer att kunna spara upp till $ 389, vilket för studenter är en riktigt stor sak. Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2016, så du har mer eller mindre två veckor på dig att bestämma om det här är något du vill köpa. Som vi sa gäller det bara studenter och du måste verifieras, så tro inte att ditt utgångna student-ID kommer att kunna klippa det. Mer information om kampanjen finns på Microsofts webbplats.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft, Surface Pro 4 och Xbox One.