Microsoft kommer in på Pokémon-galen med OneDrive-uppdatering

Microsoft kommer in på Pokémon-galen med OneDrive-uppdatering

pokemon detektor onedrivePokemon GO är ögonblickets vurm och eftersom spelet ännu inte har lanserats runt om i världen, förväntar vi oss att det kommer att fortsätta att utvecklas under ett tag. Nu ser vi många foton av människor som publicerar sina Pokémon GO-upplevelser på sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram, och Microsoft vill också komma in på det roliga.

Så mycket att i ett blogginlägg meddelade Microsoft att de har gjort några uppdateringar av sin OneDrive-molntjänst som nu kommer att innehålla en “Pokemon detector” -funktion. ”Och slutligen vet vi att Pokémon * -dillan har fångat allas uppmärksamhet. Många spelare tar skärmdumpar av sin fångade Pokémon för att visa upp för sina vänner – både digitalt och personligen. Vi var tvungna att göra det lättare för dig att hitta alla dina Pokémon-skärmdumpar, så vi gick till jobbet och samarbetade med Microsoft Research för att ta med en Pokémon-detektor till OneDrive. ”

I grund och botten kommer OneDrive nu att kunna berätta när du har tagit skärmdumpar från Pokemon GO, och när den upptäcker en ny skärmdump sparas den automatiskt i OneDrive och kategoriseras automatiskt, vilket innebär att du kommer att kunna gå igenom din samling av Pokemon utan att behöva bläddra igenom sidor med foton bara för att leta efter alla skärmdumpar. Det verkar som en ny funktion, men för er med tusentals bilder kan detta komma till nytta.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft, Onedrive och Pokemon.