Microsoft läcker av misstag sitt nya projekt Tulalip

Microsoft läcker av misstag sitt nya projekt Tulalip

Vi hade Friendster, Hi-5 (om någon kan komma ihåg), MySpace, Twitter, Facebook, LinkedIn och nu Google+. I ett försök att inte lämnas utanför slingan verkar det som om Microsoft också har planer på sin egen sociala nätverk / sökmotorhybridtjänst med namnet Tulalip, när de “av misstag” läckte stänksidan på sin webbplats socl.com. Stänksidan har sedan tagits bort och lämnar endast meddelandet:

“Tack för att du hälsade på. Socl.com är ett internt designprojekt från ett team i Microsoft Research som felaktigt publicerades på webben. Vi menade inte, ärliga. ”

Beskrivningen som hittades på den lästa stänkbilden “Med Tulalip kan du hitta vad du behöver och dela det du vet enklare än någonsin.” Vi är inte säkra på vad Microsoft har planerat för Tulalip, även om vissa tänker att det kan vara en annan plattform för sociala nätverk eftersom webbadressen kan vara kort för “social”. Tyvärr har Microsoft ännu inte kommenterat denna uppenbara läcka eller om Tulalip, vilket innebär att allt för närvarande är ganska mycket i luften.

Frågan är nu, om det verkligen är en annan webbplats för sociala nätverk, behöver vi verkligen en annan? Om inte, vad tror du det handlar om? Låt oss höra dina teorier!

Filed in Web. Läs mer om läckage, Microsoft och sociala nätverk.