Microsoft Stream ger en upplevelse som liknar YouTube för företag av alla storlekar

Microsoft Stream ger en upplevelse som liknar YouTube för företag av alla storlekar

Microsoft-ström
Microsoft meddelade idag lanseringen av en ny företagsvideotjänst som heter Microsoft Stream. Tjänsten syftar till att ge en upplevelse som liknar YouTube för företag i alla storlekar. En gratis förhandsgranskning av Microsoft Stream är tillgänglig från och med idag. Alla med en e-postadress för företag kan registrera sig för förhandsgranskningen och börja ladda upp, dela och tagga videor i sin organisation.

Microsoft Stream bygger på företagets nya strategi för affärsappar som innebär att man tar bort hinder, uppmuntrar innovation och ger anställda i organisationer av alla storlekar. Stream gör det möjligt för användare att utnyttja videokraften för att få mer gjort på jobbet.

Tänk på Microsoft Stream som en dedikerad YouTube för ditt företag. Du kan enkelt ladda upp, dela och tagga videor som bara medlemmarna i din organisation kan komma åt. Detta gör det enkelt att dela videor utan att behöva oroa sig för videolagring och säkerhet, vilket gör det möjligt för organisationer och deras anställda att effektivt kommunicera och samarbeta med video.

Registrera dig för gratis förhandsgranskning tar mindre än fem sekunder och det finns inga kreditkortskrav. När tjänsten är igång kan användare enkelt ladda upp och organisera sina videor, sortera dem efter kanal, team, grupp, ämne etc.

Användare kommer att kunna se videor i Microsoft Stream på alla sina enheter, och de kommer att ha fullständig kontroll över hur mycket videorna delas inom organisationen.

Mer information om framtida förbättringar för denna tjänst kommer att släppas nära den allmänna tillgängligheten av Microsoft Stream, det är mycket troligt att företaget kommer att börja ta betalt för Stream när det händer.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft. Källa: blogs.microsoft