Microsofts vd Satya Nadella skriver en bok

satya nadella

satya nadella
Microsofts vd Satya Nadella har varit i Redmond-företaget under mycket lång tid, och det har bara gått ett par år sedan han utnämndes till den tredje vd som detta företag med flera miljarder dollar någonsin har haft. Det säger sig självt att hans jobb inte är lätt och jag är säker på att vi alla kan lära oss en sak eller två av hans erfarenheter, varför många av oss kommer att vara glada att höra att Satya Nadella skriver en bok som heter Hit Refresh .

Hit Refresh kommer att fokusera på Nadellas liv, hans tid på Microsoft och hur han ser teknik som formar framtiden. Boken kommer att publiceras av Harper och förväntas släppas till hösten 2017.

Det här är den första boken som Nadella har skrivit och det verkar som att han inte vill att den bara ska vara en annan bok från en företagsledare. Nadellas bok kommer att släppas genom Harper Business och han avser att ge bort alla intäkterna från Hit Refresh till Microsoft Philanthropies.

Han påpekar att den här boken inte är en memoar och att den inte heller är en “hur man lyckas” -boken, det handlar mer om transformation, och vi kan läsa om hur han förvandlade Microsoft ända sedan han tog tyglarna från Steve Ballmer.

“Nadella utforskar hur människor, organisationer och samhällen kan och måste förändras – slå uppdatering – i deras ihållande strävan efter ny energi, nya idéer, relevans och förnyelse”, läser den officiella beskrivningen av denna bok från Harper.

Alla intäkter från boken kommer att doneras till Microsoft Philanthropies som kommer att använda pengarna från den för att stödja ideella organisationer som arbetar med “public cloud för allmänhetens goda projekt.”

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om Microsoft och Satya Nadella. Källa: theverge