Middle Earth Blu-ray-set ger dig tillbaka $ 800

Middle Earth Blu-ray-set ger dig tillbaka $ 800

mellersta jorden blu rayPeter Jacksons Middle Earth-filmer har varit ganska episka och vi tror att de definitivt kommer att gå in i historien som klassiker. Visserligen kan vissa hävda att The Hobbit inte är lika bra som The Lord of the Rings-serien, men för var och en sin egen. Med det sagt om du vill återuppleva hela upplevelsen, hur låter en Blu-ray-samling för dig?

Om du är intresserad kan du vara glad att ta reda på att Warner Bros. och New Line Cinema nyligen har meddelat Middle Earth Blu-ray-samlingen, som som du kan se ovan kommer förpackad ganska snyggt. Den enda nackdelen med detta är att det ger dig tillbaka hela 800 dollar.

Denna samling kommer med de utökade versionerna av alla filmer. Varje film kommer också med extra material som dokumentärer som kröniker filmprocessen, tillsammans med bonusinnehåll som sträcker sig över totalt 30 skivor. Varje Blu-ray-skiva kommer också i ett konstläderomslag i form av en bok och en trähylla i Hobbit-stil som du kan visa dem på.

Det finns också en rekreation av Red Book of Westmarch som innehåller 100 sidor med skisser och konstverk från filmens konceptkonstnärer, Alan Lee och John Howe. Säker att säga att detta definitivt riktar sig till fler hardcore fans och samlare som är villiga att släppa mycket pengar, men vi måste säga att det ser väldigt vackert ut och kan vara värt en hel del pengar en dag.

Arkiverat i allmänhet. Läs mer om filmer.